Navnefest

Heisann dere, long time noooo see! Vell her er jeg, litt rusten i bloggverden da jeg tok meg en bloggferie som dere ser.
Jeg har de to siste ukene hatt veldig mye å gjøre, det var kakebaking til navnefesten til Mira (min guddatter), det var fest i luften og jeg våknet på hotell og i tillegg var det navnefest. Dette gjorde at bloggen var uteblitt den helga.

Mira Ela ble navnet på min guddatter og forrige søndag var det navnefest for henne. Hun sov ganske mye igjennom festen sin men når hun var våken var hun blid og klar til å ta bilder.
Nicklas var med oss på feiringen og koste seg med både kaker og oppmerksomhet!

Jeg er så utrolig stolt som får være gudmor til denne smilende jenta! Jeg gleder meg til hun blir større, da kan jeg ta henne med meg alene uten foreldrene både for å knytte båndet mellom oss sterkere og for å  gi foreldrene litt "fritid" til andre ting, eller for å kunne gi di muligheten til å rette all oppmerksomhet til storesøster.  

Nicklas hadde for siste gang på seg denne mørke dressen da den et blitt for liten, så for å dekke over at den var litt små hadde jeg funnet frem en retro jakke med skulderputer som tilhørte min storebror da han var på Nicklas' alder :)

n kommentar

Maren

27.04.2016 kl.20:02

Kjempefin prinsesse, nydelig og fint pyntet til fest:). Nicolas var en veldig st gutt da:):)

Skriv en ny kommentar

hits