Buktabursdag

God mandag, enda en ny er i gang. Jeg kjørte mot universitet der jeg skulle stoppe innom en plass først, det ente så klart opp med at jeg kjørte rundt i ring da det var så mye bygging, anleggstrafikk og enveiskjørte veier... Hater når det skjer på plasser hvor jeg ikke er kjent. Jaja!
Senere dro jeg rett på sats for å trene litt da det er en super kickstart på uka !

I tillegg til en bra start på uke fikk vi avslutta den ganske fint i går i Bukta sammen med Dilek og hennes familie og venner for å feire hennes bursdag som er i dag. Det var litt sur vind, men når stemningen er god var det vell ingenting å utsette på været uansett :)
Vi grillet pølser, burger og det folk hadde med av mat, det var nøtter, sjokolade og potetgull på benken, og i tillegg var det blitt bakt bursdagskake som Nicklas nøt godt av. Og jeg må bare få si én ting: jeg spiste kun nøtter (uten salt), go' og mager pølse med grovt pølsebrød, jeg spiste heller ikke noe kake eller drakk brus. Klapp på skulderen for det!!
For det har seg slik at jeg har klart å legge på meg noe så inn i h******* mye noe som gjør at jeg ikke kan ha meg bunaden førstkommende søndag da det er navnefest for gud dattera mi. Ble ganske lei meg faktisk, men samtidig er det kun min egen feil, så derfor har jeg nå bestemt meg for å begynne å tenke mer på hva jeg stapper i kroppen fremover.. Jess det var det, havner som vanlig langt utenfor tema når jeg først starter å skrive!

Ha en fin uke alle sammen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits