Jeg har blitt gudmor for første gang

I dag var jeg så heldig å få en veldig fin gave, det var ett bilde av meg og en søt liten jente, nesten nyfødt, under bildet av oss var det en tekst hvor det sto fine ord om meg og at denne lille jenta ønsket å ha meg som Gudmor.

Da jeg fikk den, fikk lest hva det sto: kjente jeg at hele kroppen begynte å skjelve og tårene presset seg på. "Hva meg?" tenkte jeg.
I øyeblikket ante jeg ikke hva jeg skulle si eller hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg kjente at jeg ble veldig stolt, glad og følte meg som ett menneske noen andre har stor tillit til. Jeg takket så klart "Ja!" til å være gudmor til Mira, jeg gleder meg til å følge henne opp igjennom oppveksten, hun er jo min første gud-datter så for meg er dette så klart veldig stas!

Det er min bestevenninne Dilek og mannen hennes Salih sin datter jeg skal være gudmor til, og for meg er de familie så fra før av har jeg kalt meg selv for "tante" til både Mira og hennes storesøster, men nå blir jeg altså gudmor. Tittelen gudmor\gudfar\fadder betyr kanskje ikke så mye for mange, men for meg er det en ære!

Gudmor Camilla!

5 kommentarer

Charlotte!

01.04.2016 kl.21:20

så koselig ;)

koselig se deg på tven i går =)

Camilla L. Mikkelsen

01.04.2016 kl.23:18

hehe, tusen takk :)

Dilek

01.04.2016 kl.23:32

Rett og slett fordi du er en så fantastisk god og herlig person.

Rett valg gjort av oss <3 Love you :*

Camilla L. Mikkelsen

02.04.2016 kl.19:26

så herlig, dere er best :}

Andrea Charlotte

03.04.2016 kl.02:49

Så koselig :D En kreativ og søt måte du ble spurt på :D

Skriv en ny kommentar

hits