Nytt innkjøp: uteklær

Siden det den siste tiden har vært mye salg på #vinterklær har jeg vært så smart at jeg har handlet inn det Nicklas vil trenge til neste vinter, etter sommeren.
Jeg har ingen planer om å ha to sett, ett i barnehagen og ett hjemme som vi har hatt frem til nå. Klærne rekker å tørke fra en dag til en annen, og det tar meg ikke noe lengre tid å frakte det frem og tilbake heller da Nicklas fra høsten av begynner på storavdelingen i barnehagen, som vil si at han kommer til å være ute når jeg henter han, som vil si at han uansett har klærne på seg i fra før av.

Det nye han har fått er:

En ny #Skogstad jakke, type ski-jakke, dette har han hatt hjemme hele denne vinteren og holdes god og varm gjennom flere timer

Til jakka har han fått en ny boblebukse da den andre han hadde har blitt for kort i føttene.

Også fikk han en Bergans jakke hos (mor)far, da han ønsket at de skulle ha lik jakke , hehe! :)

Med andre ord trenger han ikke noen nye vinterklær med det første. Alt er så klart handlet på salg da jeg sparer masse penger på det enn å vente til vinteren faktisk kommer.
Men er det derimot noe Nicklas blir å ønske jeg i bursdagsgave er det en ny parkdress (som brukes om våren \ høsten) da den andre akkurat har blitt for liten.

3 kommentarer

Jesus 4 a Reason

30.03.2016 kl.19:32

Såå fine:-)

// Benedicte

evelin

30.03.2016 kl.19:34

så fine innkjløp :D

Charlotte!

30.03.2016 kl.20:34

fine klær :D

Skriv en ny kommentar

hits