Påske 2016

God dag, god helg og god påskeaften

Jeg har ikke vært så flink til å blogge i det siste, spesielt nå i påsken. Men det er av den enkle grunn at jeg er på hytta, kobler helt ut her og koser meg med familien min.
Vi har både hatt inne og ukedager, tatt badstu og grillet i grillhuset, vi har også hatt besøk av Nicklas sin gudfar, dadda, Helene, Robin og min tante og onkel. Det har vært dager fylt med aking, lek og snøscooter kjøring noe jeg vet at Nicklas virkelig har likt godt.

Etter en litt uheldig situasjon forrige gang vi har på hytta så var Nicklas litt skeptisk til å kjøre snøscooter de to første dagene, men har kommet seg etterhvert og nå er det alt han vil gjøre hvis han hadde fått bestemme til en hver tid hva vi skulle gjort.

I morgen er påska nesten over, da pakker vi sakene sammen og kjører hjemover mot Tromsø by igjen.
Det blir veldig godt å komme hjem igjen, samtidig som jeg kjenner at jeg kanskje ikke er helt klar for at påsken skal være over, for her hvor vi har hytte er det alltids så mange folk rundt påsketider noe som ikke er helt normalt til vanlig, det skjer ting som for eksempel akedag med premier, masse folk, vafler og saft med god stemning i godt påskevær. Det er noe helt annet å være her om påsken enn det er ellers!

Jeg håper at dere alle sammen har hatt en veldig fin påskeferie, og at den fortsatt er det frem til jobb og skole starter igjen for alle sammen i neste uke :)

Én kommentar

Nikita <3

26.03.2016 kl.14:01

God påske :D

Skriv en ny kommentar

hits