Neon night

Heisann dere
Som dere vet var jeg på neon night på lørdag, og forventningene må jeg si var litt for høye til at jeg kunne si at jeg syns det var bra.
De som arrangerte dette promoterte med en film som så ekstremt feeeeet ut, men som in real life var ganske dårlig, og det av den enkle grunn at det eneste som var "unormalt" fra en annen hvilken som helst kveld ute på byen var at alle hadde maling på kropp, klær og hår + glowsticks rundt armene, ellers var det ikke noe annet kult som jeg mener er verdt å nevne på bloggen haha.

Men jeg burde vell tatt hintet om at det var litt useriøst allerede da de valgte å bytte lokale\utested. Hallo, jeg bestilte billett med uv-pakke, og pakken inneholdt en liten tube med maling og 5 glowsticks, woooow liksom. Jaja... Jeg hadde det i det minste gøy med vennene mine på vorset og på dansegulvet på utestedet. Og for å beklage så har jeg ikke flere bilder å vise dere fra kvelden da det på hvert eneste bildet er med én eller flere personer som jeg ikke aner hvem er, og på de andre bildene som kun er av meg og mine venner så er det faktisk så mange rare bilder hvor vi gjør oss så sykt mye til at jeg til og med angret på å ha lagt de ut på mystoryen på snapchat, haha!

n kommentar

Charlotte!

23.03.2016 kl.20:41

hrt ut som du har kose deg masse :D

hper du fr en flott pske videre :D

Skriv en ny kommentar

hits