Påskeferie

God formiddag!
Dagen er kommet, dagen hvor Nicklas dro til pappaen sin for å sove borte i to netter for første gang, han har med andre ord tatt påskeferie fra barnehagen. Jeg kjente det i går kveld, jeg grua meg litt, den tomme følelsen skulle ikke vare i bare en natt og to dager som jeg nå var blitt vant til. Men Nicklas er ikke bare mitt barn, han har en pappa og en familie på den siden som Nicklas koser seg sammen med.

Siden han dro klokken 10:30 har jeg prøvd å være opptatt med andre ting, så jeg har både 'måkket' snø på veranda, platting og parkeringsplassen, i tillegg har jeg støvsugd hele huset, brettet klær og rydda mitt eget soverom (halvparten av klærne ligger strødd utover gulvet som det ofte er på jenterom).
Nå må jeg ut å 'måkke' igjen før jeg skal kjøre på butikken for å handle blandevann, for i kveld blir det fest med to venninner!

2 kommentarer

Erik Ribsskog

19.03.2016 kl.13:37

Hei,

jeg husker nå en julemiddag, i huset til farmora mi, Ågot, på Sand, i Svelvik, (et hus jeg har hevd på mener jeg, for jeg fikk disponere et par skuffer i reolen der, så da har jeg bruksretten mener jeg).

Jeg husker en julaften, på 80-tallet.

Onkelen min Runar Mogan Olsen, reiste seg, og feis, i et hjørne, i stua, ved plassen hans, ved spisebordet.

Men fisen var lydløs.

Og han fortalte det, at han ble kalt 'pruppen' i sine yngre dager.

Så prompelyden hans, hadde antagelig forsvunnet på Tannlegehøyskolen, vil jeg si.

Mvh Erik Ribsskog (personnummer 250770 30568)

Charlotte!

19.03.2016 kl.19:13

kjempefint bilde av dere og ha en fin påskeferie :D

Skriv en ny kommentar

hits