Påskegodt til barnehagen

Da var det vår tur til å si "Påskeferieeeee", så nå sitter jeg og Nicklas i hver vår stol mens vi ser på filmen Biler\Cars
Siden jeg \ vi ikke gir julegave til barnehagen eller de ansatte noe jeg vet at veldig mange gjør så valgte jeg at vi skulle gi de ett stort påskeegg fylt med godsaker som jeg tenkte at de kunne ha på pauserommet sitt.

Jeg aner ikke hvordan det er i andre barnehager, men i Nicklas sin barnehage føler jeg at han blir sett og jeg blir forstått, de ansatte der er en gjeng med herlige, fantastiske og snille mennesker med hjertet for barn, noe jeg virkelig setter pris på.

Andre mener at jeg allerede betaler for at de nettopp skal passe på han, gi han trygghet og hele den lange lista de gjør for han. Men jeg har både lest og hørt om ansatte som nærmest slenger med leppene til barna, at det virker som om at de ikke bryr seg, og ringer barnevernet for den minste ting og så videre (dere skulle bare visst alt hva jeg har hørt), men det har ikke jeg sett eller opplevd i barnehagen hvor min sønn går, i tillegg er han treig med språket og de jobber med han for å finne ut av hva som er "problemet", de er snille og gode! Nicklas elsker jo å være der, han blir like glad for å se de voksne som han blir for å se de andre barna som er der og det sier jo sitt.
På grunn av dette ønsket jeg å gi de en liten ekstra oppmerksomhet :)

Påske egget inneholdt:
To påskemarsipaner
Tre poser småkjeks
Fire kviklunsj
Smågodt i løsvekt
+ ett håndskrevet kort

Én kommentar

Eddie

18.03.2016 kl.18:07

Gjorde det samme, syns absolutt slike folk fortjener en liten ekstra oppmerksomhet i blant ;) når minsten nikker utallige ganger når jeg spør om hun skal i barnehagen, da vet jeg hun stortives ;)

Skriv en ny kommentar

hits