Oslo igjen

Nå er det ikke lenge til jeg skal til Oslo igjen. Og jeg gleder meg som vanlig, men denne gangen er det faktisk bare en dagstur så blir nok ikke mye bloggmaterialet for å si det slikt da. Men oppdatering skal dere få.

Jeg elsker å reise, farte og bare dra avsted.
Denne gangen er det også i jobbsammenheng, men det varer bare i noen timer; så hvis jeg er heldig så skal jeg nok klare å få lurt meg inn på noen butikker før jeg drar hjem til Tromsø.
Så jeg får krysse fingrene på at det er et fantastisk vær og at jeg er frisk og rask.

 

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, var overtid på jobb i dag siden vi er på vei inn i sommersesongen, som virkelig er bra! 
Jeg skal snart begynne å lage middag, for i dag er det pastasalat som står på menyen etterfulgt av en kveldstur som jeg og Benedicte skal på. Endelig har jeg noen å gå sammen med, slik at jeg slipper å gå alene.
Får faktisk litt besøk i dag fra folk utenfor denne byen, som jeg ikke har møtt på veldig lenge, og noen av de har jeg faktisk aldri møtt. Men det er alltid koselig å bli kjent med nye mennesker! Godt å ha kontakter, er det ikke? 

 

3 kommentarer

Silje Orre Olsen

06.06.2012 kl.16:55

Fint bilde!

Jeg har linke-runde på bloggen min, meld deg på! :-D

maiken

07.06.2012 kl.10:41

kem e di bestevennine og kompis?

Camilla L. Mikkelsen

07.06.2012 kl.12:46

maiken: Min bestevenninne er Benedicte og bestekompis, hmm.. har ikke akkurat noen liste på guttene siden jeg har flest guttevenner og kommer like godt overrens med alle!

Skriv en ny kommentar

hits