Splittet konfirmasjon

Som overskriften forteller så blir det splittet konfirmasjon i helgen, siden det ene søskenbarnet mitt er fra pappa sin side og den andre fra mamma sin side. 
Men heldigvis bor de på samme plass, så blir ikke så mye stress. Jeg drar da i kirken til begge to samtidig, middag hos Thomas for å så dra til Kristin på kaffe og kake.  

Siden jeg ikke har spist kake på kjempe lenge, så skal jeg virkelig fyre innpå denne helgen. Høhø, sier jeg nå da! Blir sikkert en helt annen sak når jeg først kommer og begynner å tenke på at det er kaloribombe som det synger etter. Men jeg kan jo si til dere akkurat nå i dette øyeblikk at jeg skal spise så mye at jeg kjenner at magen sprekker. Og det av den grunn at jeg fikk sykt lyst på kaker akkurat nå og er skrubbsulten siden jeg ikke gidder å lage middag absolutt hver dag. 

 // Dette er bilder i fra da jeg konfirmerte meg, og ja; jeg kunne godt gjort det en gang til for å si det mildt. Det var gøy, så og si hele familien samlet, god mat, masse kaker, gaver og maaange flere bilder enn dette, og jeg digger jo å bli tatt bilder av når jeg først er i finstasen // 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits