Historie fra ungdomskolen // urettferdig behandlet: Del 1

Da jeg begynte på ungdomskolen gledet jeg meg kjempe mye til å få en ny klasse med nye venner og nye opplevelser.
Her var det strenge regler som måtte følges, og det var ingen unntak. Selvsagt fikk jeg den strengeste læreren i verden som også favoriserte sine elever, jeg var vel den hun hatet mest. Hvorfor det ble meg? Det ante jeg ikke. Men etter hvert begynte jeg å få et hat for henne også som da resulterte i mange krangler, diskusjoner og jeg ble sendt ut på gangen, sendt hjem/bort fra skolen og ikke minst; hun kastet tingene mine(veska og jakken min) etter meg.

Dette holdt jeg ut med i hele tre år. Jeg fikk meg gode venner som støttet meg uansett hva jeg ble utsatt for eller hva jeg selv gjorde. Den dama, den dama.
Jeg tror nok ikke at noen i fra min ungdom skole klasse kommer til å glemme oss to.

Læreren fortalte meg til og med at mine foreldre ikke hadde lært meg oppdragelse og at jeg ikke kunne ha det bra hjemme. Med dette førte det til at jeg mislikte henne enda mer, dette var også noe jeg tok veldig til meg, fordi det såret meg fryktelig mye. Og det hun sa tenkte jeg på vær gang jeg så henne. 
Vær dag når jeg kom hjem fra skolen spurte mamma meg om hvordan dagen hadde vært; jeg svarte bokstavelig talt på alt hva jeg hadde sagt og gjort, og hva hun hadde sagt og gjort. Foreldrene mine var svært lite begeistret over oppførselen på den dama. 

Jeg er faktisk ganske glad i mamma og pappa, og de tre årene fikk jeg så mye støtte som jeg ikke ante at det gikk an å få, og de fortalte at jeg ikke skulle synke til hennes nivå, men desverre fant jeg ikke ut hva det ville si "å ikke synke like lavt" før i fjord når jeg ble litt mer voksen. 

3 kommentarer

☮ Sofie Gêmeos

25.06.2011 kl.23:20

Slike lærere burde ikke være lærere..

Camilla L. Mikkelsen

25.06.2011 kl.23:21

Sofie Gêmeos: Så sant, men samtidig så trist at det faktisk er slikt

Maria

25.06.2011 kl.23:35

Slike lærere er teite. o_o

Skriv en ny kommentar

hits